fbpx

Budapest Új Tánciskolája a Hiphop, Break, House és Jóga központja: Cypher Town Tánciskola.

2023 októberében megnyitotta kapuit Budapesten egy új és izgalmas tánciskola, ahol a város lakói lehetőséget kapnak, hogy felfedezzék és kifejezzék kreativitásukat a break tánc, hiphop tánc, house tánc és jógatanítások segítségével. Az iskola létrehozását az előző év során szerzett tapasztalatok és azok a pozitív reakciók inspirálták, amelyeket a város lakosai a Sziget fesztivál keretein belül már megtapasztalhattak.

A Cypher Town Tánciskola főhadiszállása a Újpesten található, a belvárostól csupán 15 percnyire, ahol modern és inspiráló tánctermekkel rendelkezünk, amelyek kiválóan alkalmasak a tánc és jógatanításokhoz. A tánciskola alapítói szándékosan választották ezt a helyszínt, hogy közelebb hozzák a városi közösséget a tánc és a jóga világához, és egy helyet teremtsenek, ahol a művészet és az egészség összeolvad.

Az iskola számos stílust kínál a lelkes tanulóknak:

1. BREAK TÁNC: Az iskola alapjait a break táncra fektette le, és ez az a stílus, amelyből mindent elindítottunk. Az alapvető break táncmozdulatokon keresztül a tanulók megismerkedhetnek a stílus kreatív és lendületes világával.

2. HIP HOP: A hiphop tánc egy másik lenyűgöző stílus, amely az utcai tánc és a zenei ritmusok összhangját hozza létre. A hiphop tanítások izgalmas és energikus órákat ígérnek, amelyekben a résztvevők lehetőséget kapnak saját stílusuk kifejezésére.

3. HOUSE: A house tánc egy vibráló és dinamikus stílus, amely az elektronikus zene ritmusára épül. Az iskolában a house táncot oktató tanárok segítenek a tanulóknak abban, hogy megtanulják ezt a modern és lendületes műfajt.

4. JÓGA: Az iskola kínálatában található jóga órák hozzájárulnak az életmód egészségéhez és egyensúlyához.

Az iskola célja, hogy összehozza az embereket a művészetek és a mozgás öröméért, és hogy hozzájáruljon a város kulturális és sportéletéhez.