fbpx

A Breaking a New York-i Bronx utcáin született meg a ’70-es évek közepén. Egy határokat átlépő jelenség, amit a világ ifjúsága hajt előre. Ma a Breakinget az egész világon gyakorolják, és vonzza azokat az embereket, akik eljönnek, hogy egy hatalmas versenynek legyenek tanúi.

Az Undisputed 2013-ban alakult, Tyrone Van der Meer, Oliver “Hooch” Whittle és Thomas Hergenroether alapításával. Az Undisputed azt a célt szolgálta, hogy összekapcsolja a legelismertebb Breaking versenyeket egy világkupa sorozattá, ahol a megfelelő bajnokok a Masters bajnokságon versenyeznek. 2014-től 2019-ig az Undisputed 54 versenyen szerepelt olyan eseményeken, mint a R16 Korea, a Red Bull BC One, a Freestyle Session (usa), az Unbreakable (belgium), az Outbreak Europe, a The Notorious IBE (holland), a Battle Pro (france), a Green Panda Festival (china), a Taipei BBoy City és a Silverback Open (usa). Ezenkívül hat Masters eseményt rendeztek Londonban, Marseilles-ben, Prágában, San Diegóban, Marrakesh-ben és Malmö-ben minden szezon végén. 2022-től a Covid-19 pandémia miatt két éves szünet után az Undisputed új sorozatot mutatott be Londonban, Amszterdamban, Los Angelesben, Dubaiban, São Paulóban és Tokióban.

2023-2024 szezon

  1. március 31-én a FUJIFILM INSTAX és az Undisputed Masters bejelentette a globális partnerség megújítását, fenntartva a FUJIFILM INSTAX státuszát az Undisputed Masters fő támogatójaként. A FUJIFILM INSTAX partnerség lehetőséget biztosít a fiatal és sokszínű globális közösségnek, hogy aktívan részt vegyenek a versenyekben, a tartalom létrehozásában és a Breaking kultúráját előre hajtó gyökértevékenységek szervezésében.

A 2023-2024 szezonban izgalmas növekedés várható az események számában. São Paulo, Latin-Amerika Breaking fővárosa, és Dubai, a Közel-Kelet utcai kultúrájának központja is felkerült a globális naptárba, a megállók számának bővítésével 4-ről 6-ra. Ezekkel az új úti célpontokkal a FUJIFILM INSTAX Undisputed Masters új Breaking és városi sportközösségek számára is elérhetővé válik az egész világon.

A világ legjobb breakerei a szezont június 18-án kezdik el a Londonban található O2 Forum Kentish Town-ban, majd augusztus 4., 5. és 6-án a Notorious IBE fesztiválra látogatnak Hollandiában. Szeptember 16-án az Undisputed New York City-ben ünnepli a Hip Hop 50. évfordulóját, meghívva az első generációs Breakereket, DJ-ket és MC-ket. São Paulóban november 18-án, majd Dubaiban január 20-án, 2024-ben folytatódik a verseny. A szezont 2024. március 16-án és 17-én Tokióban zárják, ahol az összes 2023-2024, egyéni férfi és női győztest visszahívták a versenyre, hogy meghatározzák, ki lesz a sorozat összesített bajnoka.

Az Undisputed Masters Tyrone van der Meerje azt mondta: “Nagyon örülünk, hogy meghosszabbítottuk a kapcsolatunkat. Az új eseménysorozat iránt mind az Undisputed csapata, mind a globális közösség részéről nagyon magas az elvárás. Várjuk már a következő évet, amikor a FUJIFILM INSTAX márka iránti kölcsönös tisztelet és azonos értékek megerősítik a Breaking közösség, kultúra és versenyek fejlődését.”

Az INSTAX és az Undisputed Masters partnerséggel a Breaking útja az 2024. évi párizsi olimpiára történő felvételéhez hozzájárul a Breaking és annak egyedi verseny-, kultúra- és életmódbeli keverékének mainstream tudatosságának növekedéséhez.

Masato Yamamoto, a FUJIFILM Corporation vezérigazgatója azt mondta: “Örömmel halljuk, hogy az INSTAX márka természetes módon elfogadásra talált a Breaking közösség körében. Miközben a Breaking elképesztő mozdulatait használjuk az INSTAX termékek népszerűsítéséhez, támogatni szeretnénk a Breaking kultúrájának terjedését, amit az Undisputed értékel és tiszteletben tart. Az INSTAX elismeri a Breakingben rejlő szenvedélyt és aktivitást, amely általában tükrözi az INSTAX márka értékeit.”

AZ FUJIFILM-ről Az FUJIFILM Corporation, Tokió, Japán, az FUJIFILM Holdings Corporation egyik fő üzemeltető vállalata. Az FUJIFILM Holdings Corporation, Tokió, Japán, úttörő megoldásokat kínál számos globális iparág számára, kihasználva a folyamatos innováció iránti könyörtelen elkötelezettségében kifejlesztett tudása és alapvető technológiái mélységét. Saját magához tartozó központi technológiái hozzájárulnak különféle területek fejlődéséhez, ideértve az egészségügyet, a fejlett anyagokat, a dokumentummegoldásokat és az képzést. Ezek a termékek és szolgáltatások széles körű kémiai, mechanikai, optikai, elektronikai és képalkotási technológiákból álló portfólióján alapulnak. Az 2021. március 31-én zárult évben a cég globális árbevétele 21 milliárd dollár volt, 106 jen árfolyamon a dollárhoz képest. Az FUJIFILM elkötelezett a környezetvédelem és a jó vállalati állampolgárság felelős gyakorlatában. További információért látogasson el a weboldalra.

AZ INSTAX-ról Az INSTAX a FUJIFILM Corporation által gyártott azonnali fényképezőgép márka, amely az utóbbi 25 évben olyan fényképezőgépeket hozott létre, amelyek azonnal valós filmfelvételeket készítenek miniatűr, NÉGYZETES és NAGY formátumokban. Az INSTAX megváltoztatta az emberek világszerte pillanatok megörökítésének módját az 1998-as indulása óta; ezzel az azonnali fényképezés világelsőjévé vált. A vállalat zászlóshajó termékei közé tartozik a mini 12, a mini 40, a mini Evo, a Link nyomtatók, a SQUARE SQ1, a WIDE 300 és mások. További információért látogasson el a weboldalra.

Az Undisputed Masters-ről Az Undisputed Masters egy globális Breaking versenysorozat, amelyet 2014-ben alapítottak néhány vezető Breaking esemény, bíró és versenyző közös kezdeményezésére. Az Undisputed újította meg a versenyrangsorok fejlesztését és a Trivium értékelési rendszert, amely hozzájárult a Breaking debütálásához a 2024-es párizsi olimpiai játékokon.

A Trivium értékelési rendszer egy intuitív digitális pontozó platform, amely lehetővé teszi a bírók számára, hogy valós időben reagáljanak a breakerekre. A rendszer a teljesítmény fizikai minőségének, értelmező minőségének és művészi minőségének három kulcsfontosságú szempontjának értékelésén alapul.