fbpx
06(30) 526 6840 info@cyphertownhungary.com

Cypher Town Class

Sziasztok,
Ahogy ígértük, a Cypher Town 2022-es kiadását követően elindítjuk a Cypher Town breaking órákat a már jól bevált és tökéletes MD Dance Studio-ban! A kérdőív kitöltését követően felvesszük veled a kapcsolatot a részletekért.

//

Hi there,
As we promised, after the Cypher Town 2022’s edition we will officially start our Cypher Town breaking classes at the one and only MD Dance Studio! Fill the survey below and we will get in touch with you about the details.

Órák / Classes
Cypher Town breaking órák / classes
Nagyon köszönjük az érdeklődést, már alig várjuk, hogy együtt dolgozzunk! A kérdőív kitöltésével hozzájárulsz az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak.

Teljes név / Full name*

Email cím / Email address*

Életkor / Age*

Breaking szint / Breaking level*

Mennyi napot tudnál vállalni egy héten? / How many days can you attend in a week? *

A breakingről röviden

breaktánc vagy bboying/breaking (vagy ismertebb nevén „breakdance”), a hetvenes években indult zenei stílus, valamint egy dinamikus stílusú tánc, amely a hiphopkultúra része. A zenére jellegzetes táncmozgás is kialakult az Amerikai Egyesült Államok-beli nagyvárosokban a korai években. Eleinte szelídebb mozdulatokat tartalmazott, de az idő előrehaladtával és a táncstílus fejlődésével egyre több akrobatikus elemet, mutatványt tartalmazott.

A breaking népszerűsége a napokban egyre csak növekszik, köszönhetően az olimpiai szereplésnek és az ezt körülölelő ‘hype-nak’. Az ötkarikás játékok 2024-es párizsi kiadásának egyik hivatalos és új sportága a breaking lett, több más sportággal egyetemben (pl.: BMX).

A Cypher Town célja a kultúra fejlesztése elsősorban hazai szinten, nemzetközi kapcsolatok és események bevonásával. Szeretnénk, ha Magyarország újra felkerülne a breakes térképre azáltal, hogy minőségi rendezvényeket szervezünk, valamint magas szintű táncosokkal rendelkezünk nemzetközi szinten is.

Manapság egy breaking táncsportolónak komplexnek kell lennie ahhoz, hogy a párbajokban tudjuk érvényesülni: figyelnie kell az egyediségre, zeneiségre, mozdulatsorainak tisztaságára és természetesen az előadásmódjára is. A Cypher Town breaking class az alapoktól építi fel az egész oktatást ezen kritériumokra fókuszálva elsősorban.

Fontos a művészi / autentikus vonal megtartása is, éppen ezért az egyediségnek különös tekintettel nagy teret adunk. Nálunk Te vagy a fontos és az, hogy mit szeretnél elérni a breaking táncsporttal. Ha arra vágysz, hogy ‘csupán’ kifejezd magad a színpadon és önmagad tudd adni, akkor arra fókuszálunk, viszont van kidolgozott programunk a versenyre készülőknek is.

 

MD Dance Studio

Nagy örömünkre szolgált megismerkedni az MD Dance Studio-val az elmúlt hónapokban a Cypher Town 2022-es kiadása előtt.

Nagyon profi, alázatos és kedves csapatot ismertünk meg személyükben. Éppen ezért szerettük volna a tánctermükben megvalósítani terveinket.

Rólunk bővebben:
https://hiphoptanciskola.com/

A Cypher Town külföldi zsűritagjai is egytől-egyig el voltal ájulva a magas minőség és színvonal miatt, amit az MD Dance Studio és a vezetősége kínált.

Breaking órák

Az órák száma kizárólag attól függ, hogy Ti mennyire vagytok érdekeltek benne. Minél többen regisztráltok előzetesen, annál több órát tudunk biztosítani Nektek.

Természetesen változatos felhozatallal készülünk minden szint kielégítésével párhuzamban. Több tanárt, olykor külfüldi oktatóakat is tervezünk hívni annak érdekében, hogy minél színesebb és változatosabb tudás birtokában lehessetek.

Contact

+36(30) 526 6840
info@cyphertownhungary.com

Do you need some more info?

Send a message to us and we will get back to you
within a few working days.