fbpx

Légy Te is Cypher Town tag!

2023 októberétől hivatalosan is megnyitjuk a Cypher Town Tánciskolát!

Helyszín: OFF Kultur (1045 Budapest, Berni utca 1.).

Események

Nézz körbe milyen események vannak a közelben!

kapcsolat

További kérdésed van?

Breaking since

Events since

Sziget festival since

Dalma

Dalma

House & Hip Hop tanár

Dalma a táncos közösség egyik fiatal, feltörekvő tehetsége, aki 9 éve kezdett bele a hip-hop és house tánc elsajátításába. Az évek során rengeteg órán vett rész, mind hazai, mind külföldön elismert tanároktól tanult, illetve folyamatosan képzi magát. Többször megmérette magát magyarországi versenyeken, az általunk megrendezett párbajon is láthattuk őt, illetve velünk tartott az idei Sziget fesztiválon is. ✨

Enikő

Enikő

House & Jóga tanár

Enikő a Budapest Táncszínház Elit programja után szerződött a Szegedi Kortárs Baletthez, ahol 3 évig számos nemzetközileg elismert koreográfussal dolgozott együtt. Pár éve elvégezte a Mandala Gerincjoga oktatói képzést aminek köszönhetően találkozhattatok vele a Sziget fesztiválon is. Rendkívül fontosnak tartja az állandó tanulást / fejlődést / út keresést ezért a legtöbb idejét arra fordítja hogy hazai illetve külföldi órákon is részt vegyen. Októbertől várja azokat a lelkes jelentkezőket akiknek fontos hogy otthon érezzék magukat a testükben mindezt egy motiváló közönséggel megbolondítva.

Tomi

Tomi

Break tánc tanár

Tomi 2009-ben kezdett el a break tánccal foglalkozni Nyíradonyban, később pedig Budapesten. A szolnoki Stay Fresh Crew csapat tagjaként számos nemzetközi és hazai versenyen is megmérettette már magát, mint aktív táncsportoló.

2017 óta rendezvényszervezőként is kiveszi a részét a hazai breaking és all style versenyek szervezésében, ugyanis az első Cypher Townt (melynek a megálmodója Tomi) 2017-ben szervezte. A széles nemzetközi kapcsolati tőkéjének köszönhetően biztosan lehetnek a diákok, hogy neves külföldi tanárok is meg fognak fordulni a Cypher Town Tánciskolában.

Órák
Cypher Town órák
Nagyon köszönjük az érdeklődést, már alig várjuk, hogy együtt dolgozzunk! A kérdőív kitöltésével hozzájárulsz az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak. A kérdőív leadása nem jelent azonnali regisztrációt. A megadott adatok alapján megvizsgáljuk, hogy melyik csoportba tudunk helyet biztosítani Neked és felvesszük veled a kapcsolatot 1 munkanapon belül.

Teljes név*

Teljes név*

Email cím*

Email cím*

Telefonszám*

Telefonszám*

Életkor*

Életkor*

Tánc szint besorolás*

Tánc szint besorolás*

Válaszd ki, hogy melyik órára szeretnél járni!*

Válaszd ki, hogy melyik órára szeretnél járni!*

Break tánc órák (Tomival) a következő időpontokban vannak: HÉTFŐ 18:00 - 19:00 | SZERDA 18:00 - 19:00 | PÉNTEK 18:00 - 19:00. House órák a következő időpontokban vannak: HÉTFŐ 19:00 - 20:00 (Enikővel) | PÉNTEK 19:00 - 20:00 (Dalmával). Hip Hop órák a következő időpontokban vannak: SZERDA 19:00 - 20:00 (Dalmával). Jóga órák a következő időpontokban vannak: SZERDA 20:00 - 21:00 | PÉNTEK 20:00 - 21:00.

Válaszd ki, hogy melyik bérletet szeretnéd választani.*

Válaszd ki, hogy melyik bérletet szeretnéd választani.*

A kérdőív leadása nem jelent azonnali regisztrációt. A megadott adatok alapján megvizsgáljuk, hogy melyik csoportba tudunk helyet biztosítani Neked és felvesszük veled a kapcsolatot 1 munkanapon belül.

Hip Hop culutre. Based in Budapest. Together we can grow faster!

Email: info@cyphertownhungary.com

Call Anytime: +36(30) 526 6840